Me emme ole kotisivukone. Kaikki sivustot tehdään alustalle joka mukautuu aina tarpeesi mukaiseksi.

WordPress kotisivut

WordPress on yleisin sisällönhallintajärjestelmä internetsivuille. Yli 75 miljoonaa sivustoa käyttävät tätä alustaa sivustojensa pohjana, niin pienet kuin suuretkin yritykset (esim CNN).

Kotisivujen lisäosat

Kotisivuille usein halutaan yhteydenottolomake ja kalenteri, ehkä ajanvarausjärjestelmä, mahdollisesti verkkokauppa pankkien maksupainikkeilla. Googlen Maps sijaintitiedot helpottavat potentiaalisia asiakkaita löytämään paikanpäälle. Erilaisista lisäosista on usein tarjolla kevyt ilmaisversio sekä kaikenkattava maksullinen versio, joten lisäosien käyttäminen ei todennäköisesti ole rahallisesti kynnyskysymys. Suositulle alustalle on tähän mennessä julkaistu yli 40000 lisäosaa joten hyvällä todennäköisyydellä haluamasi toiminnallisuudet on jo toteutettu.

Tuki

Yleisesti käytössäolevan alustan ja lisäosien käytössä saavutetaan huomattava hyöty mikäli ongelmatilanne ilmenee kotisivujen käytön suhteen. Erittäin todennäköisesti et ole ensimmäinen aiheeseen törmännyt ja netti on jo pullollaan vastauksia kysymykseesi. Tämä helpottaa olennaisesti sivuston ylläpitoon käytettyä aikaa ja ilmenee helppona ja edullisena sivuston ylläpitona